A közelgő karácsony miatt rákerestem, hogy hol lehet Maxmoda táskákat venni nagy választékban

Nagyon szeretem az ünnepeket, a karácsony az egyik kedvenc időszakom az évben, de az ajándékozás ennek ellenére sosem volt a szívem csücske. Ha valakit kevés ideje ismer az ember, akkor azért nehéz, mert nem tudja mit szeret az illető, amikor meg már ezer éve ismered a másikat, akkor az a baj, hogy az igazán ötletes, egyedi és találó ajándékokat hamar kipipálja az ember, utána pedig marad a kétely, hogy mégis mivel kellene meglepni.

A barátnőmmel kapcsolatban is ez a problémám, hogy mivel már együtt vagyunk több mint hat éve, az utóbbi pár évben már elég nehéz neki igazán jó ajándékot kitalálnom. Idén azonban könnyebb dolgom lesz, mert Timi legjobb barátnője adott nekem egy jó tippet, mi szerint a barátnőm már régóta vágyik egy új táskára. Hogy még egyszerűbb legyen az életem, még azt is elárulta nekem, hogy Timi egyik kedvenc márkája a Maxmoda, szóval ilyen táskákat keresgessek.

Ebből felbuzdulva egyik este beírtam az internetes keresőbe, hogy Maxmoda táskák nagy választékban és egyből rá is találtam a Bagbox weboldalára. Korábban még nem hallottam a Maxmoda márkáról, de amint megnéztem a táska választékot, rájöttem, hogy ez egy elég komoly márka. A Maxmoda táskák Olaszországból származnak és mindegyik valódi bőrből készül. Laikus pasi szemmel azt állapítottam meg, hogy nemcsak időtállóan divatosak, hanem kifejezetten jó minőségűek is. Megértem, hogy Timi kifejezetten szereti ezt a márkát.

Kiválasztottam három táskát, ami egyrészt nekem is tetszett, másrészt pedig amikről úgy éreztem, hogy Timinek is tetszene, de némi gondolkodás után úgy voltam vele, hogy biztos ami biztos, megkérem Krisztit, ha már ő adta az egész Maxmoda táska ötletet, hogy segítsen a választásban. Elküldtem neki mind a három táska linkjét véleményezésre. Pár nappal később jött is válasz, hogy ő melyiket tartja a legjobbnak.

Mivel az egyik Maxmoda táskára megkaptam az áment, úgy döntöttem, hogy akkor legyen az a győztes, maximum ha Timinek nem tetszik, akkor nem egyedül kell „elvinnem a balhét”. Biztos ami biztos, már meg is rendeltem, mert nem szerettem volna, ha esetleg elfogy készletről, vagy ha a karácsony előtti őrület miatt esetleg későn ér ide. Előrelátásom jól is jött, mert alig pár nap alatt meg is érkezett hozzám a megrendelt táska.

Élőben is jól néz ki, szóval elégedett vagyok a vásárlással. Már csak két dolog miatt kell aggódnom: Hogy tetszeni fog-e neki, és hogy sikerül-e körültekintően elrejtenem, nehogy korábban meglássa, mint kellene.