A változás gyönyörködtet

A munkám miatt rákényszerülök, hogy gyakran váltsak lakóhelyet és ez nem csak környezeti változásokkal jár, kicsit mindig át kell alakítanom az élet ritmusomat is. A legutóbbi környék, ahova költöztem számomra is ismeretlen volt. Felfedezésre várt mind a lakóövezet, mind a lakás.

A legmeglepőbb az volt az új lakásban, hogy a tűzhely gázpalackkal működött, ilyesmit előtte még sose használtam, így mikor kifogyott teljesen kétségbeestem. Mikor elújságoltam a barátaimnak, hogy nem tudom használni többé a tűzhelyet, viccesen célozgattak arra, hogy amúgy sem ártana leadnom pár kilót.

Felhagytam a paprikás csirke, töltött káposzta és pacal éjszakai, terápiás jellegű elkészítésével, helyette edzőterembe kezdtem járni. Egy idő után éreztem, hogy nem csak a testem lesz formásabb, de lelkileg is sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. Talán ha nem lettem volna ebben a kényszerű helyzetben nagyobb akaraterőre lett volna szükségem, hogy elkezdjek edzeni, a kitartásom azonban az, ami miatt végig tudtam csinálni. Bár egy gázpalackot még most sem tudnék felvinni a harmadikra egyedül, de erre már nincs is szükségem.

Szerencsére van egy olyan gázcseretelep, melynek munkatársai segítenek ebben Budapesten és 20 kilométeres vonzáskörzetében és a gázpalack eladó árak is alacsonyak. A honlapon tovább keresgélve felfedeztem, hogy nem csak gáz, de co2, argon, nitrogén, acetilén, oxigén, corgon palackokat is újra töltenek és lecserélnek. Sőt, úgy láttam hélium palackot is lehet rendelni. Az még jól jöhet egy közelgő szülinapi buliban.gázpalack eladó árak