Ahogyan a testépítésben, úgy a jövőépítésében sem lehet megállni

Azért is szeretek kondi terembe járni, mert mindig hallok valami új ötletet, valami új dolgot, ami remek lehetőséget nyújt a jövőm építésére.

Ahogyan a testépítésnek is megvannak a lépései, úgy a jövőnk alakítása is apró lépésekből tevődik össze. Amikor elkezdjük kigyúrni magunkat, akkor az az első, amit meg kell vizsgálnunk, hogy milyen alapokkal rendelkezünk. Tudnunk kell, hogy honnan indulunk. Van, akinek sokkal több munkájába fog telni, mire egyáltalán meglátszik rajta, hogy edző terembe jár. Más, pár hónap alatt olyan szálkásra tudja gyűrni magát, hogy minden nő csorgatja utána a nyálát. Egy biztos, az eredmény eléréséhez sok-sok munka szükséges. Nem elég egyszer-kétszer lejárni a terembe, érdemes hetente legalább háromszor lemenni. Aztán ott van még az étrend is. Természetesen ilyenkor nem mindegy az sem, hogy mit eszünk, és abból mikor és mennyit eszünk. Ha igazán eredményesek akarunk lenni, akkor nem fogunk este hat után leülni, nassolni valami finom csokoládét.

Amikor a jövőnket alakítjuk, szintén különböző lépéseket teszünk a célunk elérése érdekében. Azonban itt sem mindegy, hogy milyen alapokkal indulunk. A legmeghatározóbb, hogy milyen anyagi támogatásban részesülünk. Sokak például azért nem mennek egyetemre, mert nem lenne miből fizetniük. De ha mégis elvégzik azt, még messze nem mondhatják el magukról, hogy sínen van az életük. Itt is fontos az időbeosztás, ráadásul egyre több embertől kezdünk el függni. Nem akkor járunk be dolgozni, amikor kedvünk tartja, és nem is tudunk csak egy csettintés által elmenni, nyaralni.

Sokáig nem tudtam, hogy mit szeretnék csinálni a jövőben. Több féle helyen is dolgoztam, de igazán egyik sem tetszett. Aztán egyszer megfordult a fejembe, hogy mi lenne, ha saját céget alapítanék. Miután teljes mértékben elhatároztam, hogy nyitok egy céget, megkezdődött az igazi munka. Pénzt kellett szereznem, egy csomó mindennek utána kellett járnom, de ami a legfontosabb, hogy nem adhattam fel, bármennyi nehézség gördült felém le kellett őket küzdenem, és ki kellett, hogy tartsak a célom mellett. Ez volt a legnehezebb, de megértre.

Egy sikeres vállalkozás egyik titka a folyamatos fejlődés. És ahogyan már mondtam, azért is szeretek kondi terembe járni, mert mindig nagyon jó ötleteket kapok arra vonatkozóan, hogy hogyan tovább. Szerencsére nagyon jól megy az üzlet és beleférnek az anyagi keretbe a különböző fejlesztések.

Azt a remek ötletet kaptam, hogy vágjak bele cégautó bérlésébe. Ahhoz, hogy ez jól menjen flottakezelésre lesz szükségem. Ugyancsak itt, arra is kaptam egy nagyon jó ötletet, hogy milyen flottakezelő céggel kössek szerződést. Erre pedig az ebben tapasztaltak a Flottautót javasolták. Hamar meg is néztem az oldalukat, és nekem is hamar szimpatikussá vált.

Még mielőtt visszahívást kértem volna regisztráltam az ingyenes öt levélsorozatból álló költségcsökkentő lépés bemutatására. Arra gondoltam, hogy ez eléggé meghatározó lesz abban, hogy eldöntsem mennyire megbízható ez a szervezet. Hiszen, ha tényleg hasznos információval szolgál, akkor az azt jelenti, hogy igazán oda figyel a potenciális klienseire, és nem csak egy reklámfogás ez az egész.

Abszolút jó tapasztalatokat szereztem a levelek tanulmányozása során. Ennek hatására tovább nézelődtem az oldalon. Megnéztem, hogy milyen szolgáltatásokat nyújtanak, illetve annak is utána néztem, hogy mi a különbség a hitelezés, lízing, és a tartósbérlet között. Rájöttem, hogy az én cégem számára sokkal kielégítőbb lenne, ha tartós bérletet vennék igénybe. Így ezek után felvettem velük a kapcsolatot. Ezt is ezen az oldalon kellett megtenni, egy egyszerű és rövid űrlap kitöltésével.

Még nem kötöttük meg a szerződést, de jó úton halad a dolog. Örülök, hogy megtettem ezt a lépést, és bizakodó vagyok a saját, illetve a cégem jövőjét illetően.