Edzés az egészséges életért


Férjem a jobb közérzet és az egészségesebb élet miatt elkezdett edzeni. Először csak otthon, majd, amikor nagyobb kedvet kapott már elment egy konditerembe is, ahol profik irányítása alatt mindent elkezdtek megtenni a várva vár eredmények miatt. Nagyon keményen, és komolyan veszi most a férjem ezt az újdonsült hobbiját. Ez a családtól is nagyfokú életmódváltást igényel, hogy az ő étrendjéhez, és az új, felfokozott életritmusához igazodni tudjunk teljes mértékben. A napi, vagy kétnaponta való edzések a szabadidejének a java részét kiteszik, de minden áldozatot megér, hogy jobb formában legyen, és egészségesebb legyen. Ami még nagyon fontos, hogy új ismerősöket és barátokat is szerzett, mindig új történetekkel és sztorikkal tér haza, amiket meg is oszt velük rendszeresen.

Amikor egyik este azzal jött haza, hogy képzeljem el, hogy Józsi cimborájáék raktárhelyiségében új polcrendszer szereltek fel, hát nem volt őszinte az érdeklődésem, de meghallgattam a történetet.

Józsiéknál nagy felújítások történtek, és a vezetők úgy döntöttek, hogy ez megér annyit, hogy a raktárhelyiségben lévő polcrendszereket is újra cseréljék. Utána jártak, és mindent elkövettek, hogy ár érték arányban nagyszerű termékekhez jussanak. Olyan elrendezésben és minőségben nem utolsó sorban jutányos áron, kevés energiaráfordítással. Nagy volt az elvárásuk minden tekintetben és sokáig nem is találtak az összes kritériumnak megfelelő gyártót. Még ezen kívánalmakat az is tetőzte, hogy a cég, melynél Józsi dolgozik, nem szeretett volna a legyártás és szállítás után, olyan szakembereket keresni, akik a raktárhelyiségben össze is szerelik számukra a salgó polcokat.

Ez nekik idő és úgy gondolták, hogy pénz megtakarítás is, hogyha egy cég kezében van kezdetektől a folyamat. Ez jó gondolatnak bizonyult, mindaddig, míg nem vették azt észre, hogy nem találnak ilyen partnercéget. Már majdnem feladták volna, és lejjebb adták az elvárásaikból, amikor egy remek céget találtak az interneten, akik minden kritériumoknak megfelelnek.

Remekül tagolt honlapjukon még egy salgó polcokban, vagy egyéb polcrendszerekben nem annyira jártas, szak avatatlan ember is el tud igazodni. Mivel a termékeik nagyon jól, részletes termékleírással ellátottan szerepelnek, minden részletre kitérően, mint például az, hogy milyen raktárhelyiségbe ajánlják, milyen funkciókkal bírnak az egyes polcrendszerek, a teherbírásuktól kezdve, az anyagokon át minden részletes információ megtalálható, akinek még ez sem lenne elég, annak ott vannak a fényképek, illusztrációként. Így aki vizuális típusú ember, könnyebben el tudja képzelni, hogy az ő raktárhelyiségében, vagy tárolójában, hogyan is mutathatna az adott polcrendszer.

 

Józsi főnökeinek választása salgó polcra esett. A leírásban is az található, hogy ilyen fajtájú termékek tárolására kiválóan alkalmas. 

Salgó polc acélból készült, lehet csavarmentes kiszerelésben is kérni, időt álló kialakítású, és nagy teherbírással rendelkezik, ami nem árt, egy polcnál, hogy jól lehessen rakodni. Salgó polc miatt jobban átláthatóvá válnak a termékek, ezáltal a raktárban könnyebben megtalálhatóak majd a termékek, a dolgozóknak a kereséssel töltött munkaidejük lerövidül, így jut idejük más elfoglaltságra is napközben.

Tehát a Józsiék főnöke árajánlatot kért, majd egy felmérő szakember érkezett hozzájuk előre egyeztetett időpontra, pontosan, hogy megnézze a raktárhelyiséget, és pontos árajánlatot tudjon adni, valamint egy vázlatot is készít, amin feltünteti, hogy hol és milyen elrendezésben érdemes elhelyezni a polcrendszert.

Annyira kedvező volt az ajánlat, hogy rögvest elfogadta Józsi főnöke és megkezdődhetett a legyártás. Kis idő telt bele, és már érkezett is a telefonhívás, ahol a hölgy időpontot egyeztetett a leszállításról és a helyszínen való összeszerelésről.A cég csak úgy dolgozik, hogy a megrendeléstől a szállításon át, az összeszerelést is ők végzik, így tudják teljes mértékben biztosítani a vásárlóikat a maximális minőségről. Ez a vásárlóik számára is nagyon kedvező, mivel nincs szükség külön utánajárásról, felkutatni szakembereket, akik éppen abban a pillanatban, amikor a szállítás megtörténik, akkor ráérjenek és készenlétben álljanak, ha a szükség úgy hozza. A cég a vásárlóik számára időt és energiát spórol, ezzel a gesztusával. A leszállítással és az összeszereléssel sem volt baj, nagyon szakszerűen történt minden. Csak ajánlani tudják a céget.