Esküvői videós, akinek a videóján nem is önmagam vagyok … hanem inkább egy izmos szuperhős

Világéletemben mindig kicsit elhízott voltam. Mindig volt egy kis pocakom, aztán ez sajnos akkor sem változott, amikor serdültem, magasodtam, a kilók is jöttek velem, mígnem az egyetemre érve már igazi mondhatni sörhas tulajdonos voltam, amire egyáltalán nem voltam büszke és természetesen a csajoknak sem jött be annyira, ezért eldöntöttem, hogy le fogok fogyni. Azonban sajnos nem volt motivációm és e nélkül meg nagyon nehéz bármit is elérni.

Aztán megismertem egy lányt. Ma már boldogan kijelenthetem, hogy ő a feleségem. Ő már az egyetemen is elfogadott olyannak, amilyen vagyok és úgy, ahogy vagyok, úgyhogy nem is kellett már a súlyommal meg a testemmel foglalkoznom ezek után, bár tudtam magamról, hogy nem vagyok egy Adonisz és bár bármit megteszek érte és nagyon jó társa vagyok, külsőleg valaki sokkal jobbat, izmosabbat érdemelne.

Amikor 4 év együttlét után megkértem a kezét, akkor eldöntöttem, hogy a világ legboldogabb emberévé fogom tenni őt és úgy érzem, hogy ehhez az is kell, hogy kicsit formába hozzam magam. Ez talán nem is miatta, hanem magam miatt volt fontos és természetesen az egészségem megtartása szempontjából is elengedhetetlen a megfelelő testsúly és a rendszeres mozgás.

Ekkor kezdtem el foglalkozni a testépítéssel, ami nagyon meg is tetszett. Eleinte persze nagyon nehéz volt, mindig elfáradtam, de amikor végre szabadultam meg a kilóktól és könnyebb voltam a mérlegen, már tudtam, hogy megéri. Nem beszélve arról, amikor már szemmel látható eredményei voltak a dolognak. Először ugyan a pénztárcám nem köszönte meg a dolgot, hogy kondi bérletet kellett vennem, meg új ruhákat, de ez engem egyáltalán nem tudott érdekelni.

A mennyasszonyom teljesen el volt olvadva tőlem, meg a kitartásomtól, mert tényleg nem egyszerű rászánni magunkat egy ilyen expedícióra, főleg úgy, hogy előtte nem igen voltam vékonyka gyerek sosem és nem tudtam, hogy sikerülni fog- e. De nem volt választásom, mert a barátnőm miatt muszáj volt végig csinálnom.

A testépítés, a helyesebb táplálkozás és az elszántságom meghozta a várt eredményt és a nagynapon már úgy állhattam az oltár elé, mintha nem is én lettem volna. Álmomban nem gondoltam volna, hogy valaha így fogok kinézni, szinte tetszettem magamnak, rendesen, nagyon boldog voltam emiatt és még a mennyasszonyom, azóta persze feleségem milyen boldog volt.

De, hogy ezt az állapotot és a templomi és polgári esküvőt is megörökítsük, ezért hívtunk egy esküvői videóst is a nagynapra. A megismételhetetlen pillanatokat egy egy profi felvétel rögzít és, amikor visszanéztem a képeket, akkor szinte rá sem ismertem magamra. Egy jó felépítésű, magam izmos férfit láttam a képen, akinek az izmainál csak a mosolya és az öröme volt nagyobb. Szívből örülök neki, hogy az esküvői videós ezt a napot megörökítette nekünk és remélem, hogy ha majd valamilyen kreatív fotózásra szánjuk el magunkat, ami felé egyre jobban hajlok, főleg amióta szívesebben tükörbe tudok nézni, akkor is el fogja vállalni, hogy ugyan ilyen profi munkát végezzen.

De természetesen nem csak bizonyítékként kellettek a képek és videók az esküvőről, hogy lássam, hogy egyszer ilyen is voltam, izmos, életem legszebb napján ráadásul. Mert lehet, hogy a való életbe a megörökített pillanatokat csak felvételek segítségével tudjuk visszahozni, de a boldogság és a testépítő alkat azóta is az életünk részét képezik.