Isteni test, és cross bukósisak

Hogy mi köze van egymáshoz? Mindjárt elmesélem neked.

Először is az elejéről kell, hogy kezdjem, hogy minden érthető legyen. A barátnőmmel Zsanival ezer éve a legjobb barátok vagyunk. Mondhatni úgy is, hogy jóban rosszban. Általános iskola második osztályában jött ide hozzánk, mert akkor költöztek a városba. Először persze félénk, visszahízódó volt, és nem is igazán akart barátkozni, de csak egy kis időre volt szüksége, mint új gyereknek. Nem sokra rá, a legjobb barátok lettünk, és attól kezdve, elválaszthatatlanok. Középiskolába is egy helyre mentünk, sőt, mivel két szakot egybe tettek, így újra osztálytársak is lettünk, csak a szakmai óráink voltak külön.

A barátságunk annyira szoros, hogy amikor én férjhez mentem, akkor egyértelmű volt, hogy ő lesz a tanúm is. Sokszor mondja is szegény, hogy reméli, hogy egyszer majd én is az ő tanúja leszek, bár a mostani kilátásokat illetően nem biztos. Amióta szakítottak Gergővel, azóta nem igazán találja a helyét a nagyvilágban. Persze igyekszem minél jobban lekötni, hogy ne agyaljon a dolgokon, de azért csak egy fájó pont.

Igaz már fél éve volt, de nem nagyon akar senkivel ismerkedni, sőt még nagyon szórakozni sem akar jönni. Mindig azt hiszi, hogy zavar, és hogy nem akar a nyakunkon lenni, én meg persze mindig közlöm vele, hogy dilis, hiszen nem is ketten járunk szórakozni, hanem a baráti társasággal, vagy épp valakinél van buli, és oda megyünk. Tehát nem zavar egyáltalán.

Na a lényeg, hogy megfűztem, hogy ne savanyodjon otthon, hanem jöjjön el velem konditerembe, hetente két alkalommal, addig sincs otthon egyedül. Persze elsőre hiába hívtam, még másodszorra is, harmadik alkalmat már nem vártam meg, hanem elmentem érte, felpakoltam, és elhoztam magammal. Vegyes nemű konditerembe járok, ahová járnak férfiak is, és nők is. Azért be kell hogy valljam, hűséget fogadtam, de vakságot nem. Néha olyan pasik fordulnak meg a teremben, hogy csak pislogni tudok.

Na az egyik alkalommal is szintén így volt, és még meg is löködtem Zsanit, hogy nézze már meg, hogy milyen jó pasi jött be. Persze szokás szerint nem érdekelte, de aztán…

Ez a hihetetlen jó pasi, pont Zsani melletti kondi gépre ment, na így már nem is kellett noszogatnom, hogy észrevegye. A pár male-719539_640perces pihenők között, csak úgy pislogtak egymásra, és meg csak mosolyogtam rajtuk. Valami okból kifolyólag, teljesen véletlenül, egyszerre végeztünk az egyik alkalommal, és kifelé menet, kiderül a helyes Adoniszról, hogy szeret motorozni is. Hogy honnan gondolom ezt? Hát kifelé menet, valamilyen bukósisak volt a kezében, de különösebben nem tudom, hogy milyen, nem igazán értek hozzá. Aztán a bejárattól nem messze ott ált a motorja, és már nem is emlékszem hogy hogyan, de szóval elegyedtünk egymással. Persze nem is rám volt kíváncsi inkább Zsanira. Végre, felcsillant a lehetőség, már azt hitte, hogy vénasszony marad. Minden féléről beszélgettek, a motorokról is, közben az is kiderült, hogy a kezében egy cross bukósisak volt.

Na a lényeg, hogy megtört a jég, és igaz, hogy döcögősen is, de megbeszéltek egy randevút, ami a barátnőm szerint nem az, de én azért annak nevezném, amikor két külön nemű egyén találkozik, még ha csak egy kávéra is. Remélem, hamarosan ő is révbe ér, és legalább olyan boldog lesz valaki oldalán, mint én a férjemén.