Táncház, utána nyelviskola Budapesten

Mozgalmas időszak lesz az augusztus is, ami a programokat illetően. Hogy mit jelent ez? A lányom latin táncol, és fellépésük lesz. Nagy esemény ez a számunkra, hiszen igen csak büszkék vagyunk rá. Már 4 éve, hogy táncolnak, és elég sok fellépésre kell menniük.

Az év

Mozgalmas volt az év, ami azt illeti, mert számos fellépésük volt. Na és persze, ez rengeteg munkával járt. Nem csak a gyerekek fáradtak el, hanem mi szülők is. Hiszen hetente két alkalommal az iskola után vittük őket táncolni. Örülök neki, hogy kitartó, és hogy ennyire szereti csinálni. Persze az év végére igen csak elfáradt, és már minden olyan nyögve nyelősen ment, de azért végigcsinálta.

Persze nem csak a gyerekek fáradtak, hiszen közben mi is dolgozunk, és nincs megállás, és persze nekünk mindig talpon kell lenni.

Mi is fáradunk

A páromnak is, és nekem is van munkák. Félre ne értsd, örülök neki, hogy legalább van, de azért jó lenne néha kicsit pihenni. Főleg tavasz felé érezzük igazán, amikor már jó ideje tart az iskolai év, a munka, és az az utáni rohangálás is.

Kezdtünk mi is belefásulni a napokba, és már alig vártam, hogy egy kicsit pihenjünk, és szabadságra menjünk.

A szabadság

Úgy döntöttünk, hogy idén legalább egy hétre elmegyünk wellness-285587_640nyaralni. Sokat gondolkodtunk, hogy hová menjünk, és merre, de mivel azért nagy mozgásterünk nem volt anyagilag, így azt a döntést hoztuk, hogy belföldön pihenünk valamerre. Azt is szem előtt tartottuk, hogy Lili a lányunk is jól érezze magát, így minden képen valami olyan helyet szerettünk volna keresni, hogy tudjunk fürdeni, ha rossz idő van, akkor is, akár bent.

Az elmúlt időszakokban java részt úgy mentünk nyaralni, hogy sok mindent vittünk magunkkal, azért, hogy olcsóbb legyen. De idén máshogy szerettem volna, hiszen az nekem nem igazán nagy pihenés, hogy a többieket kell kiszolgálnom, és közben ugrálni, és elpakolni. Ezt itthon is megtehetem, nem kell elmennem itthonról ez miatt. Ezért idén olyan helyet akartam, ahol mindet megcsinálnak helyettem, nem viszünk semmit a saját halmijainkon kívül, nincs főzés, és végre egyszer az életben, engem fognak körbe ugrálni.

Neked  mint gyakorlott háziasszonynak nem kell bemutatnom, hogy milyen, amikor körbe kell ugrálni valakit. Folyton ki kell szolgálni a családot, és ha leülök biztos, hogy akkor fog valami kelleni. Szeretem őket, de miért van az, hogy senkinek nem jut eszébe soha, hogy ne nekem szóljon, hogy kell valami, hanem oda menjen érte. Miért nem jut ez eszébe senkinek? Nálad ez máshogy van? Vagy ismerős a szokásos szöveg, hogy hol van a só, vagy nincs poharam, vagy megettem…

Szóval valami wellness szállodát találtunk, fent a hegyekben, mert ott lehet sétálni, és túrázni is.

Persze nem egyszerű, mert a férjem sem tud olyan könnyen elszabadulni a munkahelyéről, és én sem.

Szeptembertől sem ígérkezik unalmasnak az élet, mert lehetőségem lenne a cégnél ahol dolgozom egyel feljebb lépni, és egy kicsit komolyabb munkakört is betölteni, de ahhoz kicsit csiszolnom kellene az angol nyelvtudásomat, ami azt jelenti, hogy kellene egy nyelviskola Budapesten. Még minden egyéb feladat mellé, még ezt is be kell vállalnom, de persze ez azért mindenképpen előrelépést jelent, és hasznos is lenne. Szóval mire indul az iskola, és oda is rohanni kell, persze táncra is, munka, nyelviskola, szóval nem lesz unalmas az elkövetkezendő időszak sem.