Vajon mennyire fontos a testünk felépítése

Abban megegyezhetünk, hogy az mindenkinek fontos, hogy jól nézzen ki. Az, hogy milyen formában, azt mindenki maga dönti el. A lényeg, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

A testünk

Mindenkinek fontos, hogy megfelelő legyen a teste. De kinek weights-817635_640megfelelő? Te elégedett vagy a testeddel, és annak a felépítésével?

Talán azok vannak többségben, akik nem elégedettek magukkal. Sokan szeretnének változtatni magukon, de igen csak nehéz. Talán az elszántság a legnehezebb az, hogy rászánjuk magunkat arra, hogy fogyni szeretnénk, vagy a testünket formálni.

Az elszántság

Ha eljutunk odáig, hogy rászánjuk magunkat, már megtettünk egy lépést, az egyik legfontosabbat. A legjobb, ha egy tervet készítünk, hogy mit is szeretnénk elérni, és hogy mi szükséges ehhez.  Még az is lehet, hogy az egész életvitelünket meg kell változtatnunk. Minden attól függ, hogy hogyan éltünk eddig.

A táplálkozás

Talán az egyik legfontosabb ahhoz, hogy ha változtatni szeretnénk. Mindenképpen oda kell figyelnünk, hogy milyen táplálékot fogyasztunk, mit eszünk, és mit iszunk.

Az élelmiszerek minőségét is figyelembe kell venni, és hogy mit mikor eszünk.

Az ivás is természetesen legalább olyan fontos, mint az evés. A napi szükséges 2 liternél jóval többet kell inni, és persze nem üdítőket, cukros innivalókat, hanem ásványvizet.

 

A mozgás persze elengedhetetlen, ha fogyni szeretnénk akkor is, és persze akkor is, ha csak formálni szeretnénk az alakunkat. A legjobb, ha kikérjük egy hozzá értő véleményét, aki szakszerű tanácsot adhat.

Ha csak arra vágyunk, hogy csak karban tartsuk a testünket, akkor elég ha csak a testünket formáljuk, mondjuk tornázunk naponta, vagy futunk. A lényeg, hogy mozogjunk.

A nők többsége nehezen tudja elfogadni, hogy a gyermek áldás után megváltozik a teste, és a terhesség alatt felszedett kilók nem távoznak úgy, ahogyan mi szeretnénk. Ezt idővel le lehet dolgozni, csak egy kis akarat kérdése.

Minden fejben dől el, ha itt már eldöntöttük, hogy mit szeretnénk elérni, akkor már csak tennünk kell érte.